Welke stranden moet je gezien hebben?

Hieronder meer informatie van de 10 beste stranden van Ibiza!

Cala Conta Ibiza

Cala Conta ligt aan de westkust van Ibiza en is een verbluffend mooie en populaire bestemming voor zowel toeristen als de lokale bevolking. Met zijn kristalheldere turquoise water, witte strand en adembenemende zonsondergangen is het geen wonder dat dit strand een must-visit is geworden voor iedereen die naar Ibiza reist. Bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan activiteiten zoals zwemmen, snorkelen of gewoon ontspannen op het zand. Het strand biedt ook restaurants en bars waar u kunt genieten van een maaltijd of een verfrissend drankje terwijl u geniet van het prachtige landschap. Met zijn prachtige landschap is Cala Conta de perfecte plek om te genieten van de schoonheid van Ibiza.

Cala Conta Beach Ibiza
Cala d'en Serra Ibiza

Cala d'en Serra Ibiza

Het strand van Cala d’en Serra is een verborgen juweeltje aan de noordoostkust. Dit rustige strand, omgeven door dennenbossen en rotsachtige kliffen, is de perfecte plek om aan de drukte te ontsnappen en te genieten van een rustige dag in de zon. Met zijn kristalheldere water en zachte zand is het een ideale plek om te zwemmen en te zonnebaden. Het strand heeft een restaurant waar u kunt genieten van een heerlijke maaltijd terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Avontuurlijke bezoekers kunnen ook de ruige kustlijn verkennen door te wandelen of te kajakken. Als u op zoek bent naar een rustig en afgelegen strand op Ibiza, dan is Cala d’en Serra een onmisbare bestemming.

Cala d'Hort Ibiza

Cala d’Hort Beach is een adembenemend mooi strand aan de zuidwestkust van Ibiza. Bekend om het kristalheldere water, het gouden zand en het prachtige uitzicht op de nabijgelegen rotsformatie Es Vedra, is het geen wonder dat dit strand favoriet is bij bezoekers van het eiland. Het strand biedt een scala aan voorzieningen, waaronder ligbedden, parasols, douches en restaurants aan het strand waar verse vis en andere lokale delicatessen worden geserveerd. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen ervaring is het strand perfect om te zonnebaden en te genieten van het prachtige landschap. Met zijn prachtige uitzichten is Cala d’Hort een onmisbare bestemming voor iedereen die naar Ibiza reist.

Cala d'Hort Ibiza
Cala Gracioneta Ibiza

Cala Gracioneta Ibiza

Cala Gracioneta is een verborgen juweeltje aan de westkust van Ibiza. Deze kleine, pittoreske baai heeft helderblauw water, zacht wit zand en een ontspannen, relaxte sfeer. Het strand is omgeven door dennenbossen en rotsachtige kliffen, wat bezoekers een gevoel van afzondering en rust biedt. Het strand biedt een restaurant waar verse zeevruchten en mediterrane gerechten worden geserveerd, evenals bars aan het strand waar u kunt genieten van een verfrissend drankje terwijl u geniet van het prachtige uitzicht. Met zijn vredige sfeer en prachtige landschap is Cala Gracioneta een onmisbare bestemming voor iedereen die op zoek is naar een meer afgelegen en intieme strandervaring op Ibiza.

Cala Salada Ibiza

Cala Salada Beach is een schilderachtige baai aan de westkust van Ibiza. Met zijn kristalheldere water, gouden zand en weelderige groene omgeving is het geen wonder dat dit strand een favoriet is geworden onder de bezoekers van het eiland. Het strand biedt een scala aan voorzieningen zoals ligbedden, parasols, douches en strandrestaurants waar verse vis en andere lokale specialiteiten worden geserveerd. Bezoekers kunnen ook genieten van verschillende watersporten zoals paddleboarden, kajakken en snorkelen. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen ervaring is het strand perfect om te zonnebaden en te genieten van het prachtige landschap. Met zijn prachtige uitzichten is Cala Salada een onmisbare bestemming.

Cala Salada Ibiza Cala Salada Ibiza
Cala Tarida Ibiza

Cala Tarida Ibiza

Cala Tarida is een prachtige en populaire bestemming aan de westkust van Ibiza. Met zijn lange witte zandstrand, helder blauw water en prachtig uitzicht is het geen verrassing dat Cala Tarida een favoriet is onder de bezoekers van het eiland. Het strand biedt een scala aan voorzieningen zoals ligbedden, parasols, douches en restaurants en bars aan het strand. Bezoekers kunnen ook genieten van verschillende watersporten zoals windsurfen en jetski毛n. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen ervaring is het strand perfect om te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op de zonsondergang.

Cala Vadella Ibiza

Cala Vadella Beach is een prachtige baai aan de westkust van Ibiza. Met het heldere turquoise water, het zachte witte zand en het prachtige uitzicht op de omliggende heuvels is het geen wonder dat Cala Vadella een populaire bestemming is voor bezoekers van het eiland. Het strand is ook perfect voor gezinnen met jonge kinderen, want het ondiepe water maakt het een veilige en plezierige plek voor kinderen om te spelen. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen ervaring is het strand perfect om te zonnebaden en te genieten van het prachtige uitzicht op de zonsondergang.

Cala Vadella Ibiza
Las Salinas Ibiza Las Salinas Ibiza

Las Salinas Ibiza

Las Salinas is een lange, brede strook wit zand aan de zuidelijke punt van Ibiza. Het strand is omgeven door natuurreservaten en zoutpannen, waardoor het een unieke en vredige sfeer heeft. Het kristalheldere water en het zachte zand maken het een perfecte plek om te zwemmen, te zonnebaden en te ontspannen. Bezoekers kunnen ook genieten van verschillende watersporten zoals windsurfen, paddleboarden en kajakken. Met zijn verbluffende natuurlijke schoonheid is Las Salinas een onmisbare bestemming voor iedereen die naar Ibiza reist.

Cala Jondal Ibiza

Cala Jondal Beach is een prachtig natuurparadijs aan de zuidkust van Ibiza. Met zijn kristalheldere turquoise water en opvallende rotskliffen is het een van de mooiste stranden van het eiland. Het strand biedt een scala aan voorzieningen zoals ligbedden, parasols en strandrestaurants waar heerlijke zeevruchten en andere lokale delicatessen worden geserveerd. Bezoekers kunnen ook genieten van verschillende watersporten zoals kajakken, paddleboarden en snorkelen. Het strand is populair bij zowel beroemdheden als de lokale bevolking, en de trendy strandclubs zijn een favoriete bestemming voor wie in stijl wil feesten. Met zijn adembenemende uitzichten en levendige sfeer is Cala Jondal Beach een onmisbare bestemming voor iedereen die naar Ibiza reist.

Cala Pada Ibiza Cala Pada Ibiza

Cala Pada Ibiza

Aan de oostkust van Ibiza, is Cala Pada Beach een verborgen juweeltje dat wacht om ontdekt te worden. Met zijn zachte witte zand en ondiepe kristalheldere water is het een perfecte plek voor gezinnen met jonge kinderen. Het strand biedt een scala aan voorzieningen zoals ligbedden, parasols en restaurants aan het strand waar verse zeevruchten en andere lokale lekkernijen worden geserveerd. Bezoekers kunnen ook genieten van verschillende watersporten zoals paddleboarden, kajakken en snorkelen. De serene omgeving en de rustige sfeer maken van Cala Pada Beach een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een rustige strandervaring op het eiland.

Ibiza heeft meer dan 70+ prachtige stranden en baaien

Cala Salada, Cala Tarida, Talamanca, Las Salinas, Cala Conta, Cala Jondal, Cala d’Hort, Playa d’en Bossa, Cala Bassa, Benirras, Cala Llonga, Cala Vadella, Cala San Vicente, Es Cavallet, Aguas Blancas, Cala Xarraca, Sa Caleta, Es Bol Nou, Cala Carb贸, Portinatx, Cala Gracioneta, Cala Mastella, Cala Nova, Es Figueral, Cala Boix, Cala de Sant Vicent, Cala Escondida, Cala Llenya, Cala Llentrisca, Cala Mol铆, Cala Olivera, Cala Pada, Cala Saladeta, Cala San Miguel, Cala Sant Antoni, Cala Ses Boques, Cala Tarro, Cal贸 des Moro, Es Portitxol, Platja des Figueral, Playa de Comte, Playa des Codolar, Playa Es Canar, Playa Es Figueral, Playa Niu Blau, Playa Port des Torrent, Punta Galera, Sa Caixota, Sa Pedrera, S’Arenal Petit, Es Cal贸, Es Canaret, Es Codolar, Es Cubells, Es Pouet, Es Torrent, Illa des Bosc, Platja de S’Argamassa, Rac贸 de s’Alga, S’Aigua Blanca, S’Estanyol, S’Illot des Rencli, Santa Eulalia del R铆o, Ses Salines de ses Freixes, Sol d’en Serra, Tagomago, Cala Graci贸, Cala Sant Francesc, Cala Tarida Sunset, Cala Xucla, Cap Blanc, Es Cal贸 des Moltons, Es Niu Blau, Playa Cal贸 de s’Oli, Playa de ses Salines, Playa es Pouet de Talamanca, Punta Galera, Ses Boques, and Sol d’en Serra Ibiza.